NATURKOSMETIK ONLINE

HÅRVÅRDKROPPSVÅRD ANSIKTSVÅRDSPA FÖR MÄNFÖR BARN HITTA MER
ANSIKTSKRÄM
ANTIRYNKKRÄM
ANSIKTSMASK
AFTERSHAVE
DEO
HÅRBALSAM
MANLIGT HÅRAVFALL
SHAMPOO
SMINK
ÖGONKRÄM

Ansiktsvård för män

Ansiktskräm

Det finns idag ett snabbt växande utbud av ansiktskrämer för män. Innehållet skiljer sig något från krämer för kvinnlig hy på grund av att män har betydligt grövre, tjockare och fetare hy än kvinnor.

Antirynkkräm

En rynka är ett tecken på en skada som har samband med en åldrande hud. Många hudvårds- och kosmetikaproducenter säljer produkter som påstås kan ta bort rynkor helt och hållet. Kan krämerna ta bort rynkor? Jag är inte lika säkert som folket som gör reklamer för antirynkkrämer.

Antyrynkkräm kan inte ta bort djupa rynkor men kan hjälper med mindre djupa rynkor som fylls vid användning av återfuktande kräm. Antirynkkärm är i grunden en fuktkräm.

Bästa strategi att undvika rynkor helt enkelt att förhindra att de över huvud taget bildas. Detta är det enda effektiva sättet. Sola med förnuft och använd skyddande hudkräm vid vistelse utomhus i kylan, vind eller förorenad luft.

Ansiktsmask

Därför är det bra att använda ansiktsmask för att förbättra hy. Det finns ansiktsmask för varje hudtyp. Mask för fet hy innehåller lera. Vit lera passar i ansiktsmask för känslig hud medan rasoul lera från de marockanska Atlasbergen är bäst för fetare hudtyp

Dead Sea Mud Mask t ex är mycket rik på mineraler man passar inte för alltför till torr hy.

Ögonkräm

I regionen kring ögonen är huden tunnare och känsligare. Naturliga fuktkrämer som innehåller återfuktande ingredienser för hyn runt ögonen att se slätare ut.

Kontakt © Copyright 2010