NATURKOSMETIK - ONLINE

 

HÅRVÅRDKROPPSVÅRDANSIKTSVÅRDSPAFÖR MÄNFÖR BARNHITTA MER
   
   
   
   
   
   
   

COPYRIGHT & IMPRESSUM

Naturkosmetika (om den inte är certifierad) kan vara allt från rena kemiska produkter till produkter som innehåller naturliga ingredienser i mycket små mängder. Naturkosmetika saknar heltäckande regler i Sverige. Många tillverkare är missvisande när det gäller etiketter på baksidan av kosmetika. Till exempel kan tillverkarna använda ordet naturkosmetik sin marknadsföring utan att det är reglerat med några regler eller lagar. Det räcker med några procent eller ännu mindre av en "naturlig råvara" för att produkten ska kallas för naturkosmetik. Ibland är mängd av naturliga komponenter så pass liten att den hamnar bland konserveringsmedel och parfym i slutet av innehållsdeklaration.

Teknikutveckling har gjort konsumenterna mer vana att söka information på nätet. Information tillgängligt på nätet gör konsumenterna mer pålästa och bättre informerade. Tyvärr kan okritisk hämtning av information från Internet leda till förvirring på grund av osaklig och missvisande information som florerar på nätet. Priset som man betalar för snabbheten är riktigheten.

Syftet med denna sajt är att beskriva verkligheten från min synpunkt, avmystifiera "magiska" ingredienser och ger information som är baserad på fakta och vetenskap. Det är oundvikligt att göra fel men jag ska göra allt jag kan för att information jag skriver här är rätt.

Om någon vill kan alltid kontakta mig via e-post. Jag kan inte ge teknisk rådgivning men ska försöka svara på alla brev så gott jag kan. På följande sajt karta hittar du länkar till sajtens alla sidor. Har du synpunkter eller andra förslag är du alltid välkommen att kontakta mig.

Kontakt © Copyright 2010