NATURKOSMETIK - ONLINE

 

HÅRVÅRD KROPPSVÅRD ANSIKTSVÅRD SPA FÖR MÄN FÖR BARN HITTA MER
ANSIKTSKRÄM
ÖGONKRÄM
ANTIRYNKKRÄM
ANSIKTSMASK
SMINK
  ANSIKTSTVÄTT


ANSIKTSVÅRD

Välskott, strålande ansiktshy har alltid varit symbolen för kvinnlig skönhet. För att få en perfekt hy har man i alla tider lagt ned både tid och pengar. Det är inte konstigt att kosmetikindustri är en miljardindustri.

Modern livsstil utsätter huden för stora påfrestningar. Inomhusklimat, torr luft, livets stress, snabbmat, luftföroreningar, allt påverkar och förändrar huden. Därför är det extra viktigt att sköta huden i ansiktet ordentligt. Ömtålig hud behöver mer omsorg.

Man ska tvätta huden med ansiktstvätt, ta bort smink med makeup-remover och förberedda för ansiktsvård. Naturkosmetika finns även för rengöring av ansiktet och det handlar ofta om mycket milda produkter.

Aktiva ingredienser framtagna ur växter, örter och bär har som gemensam nämnare att dessa är ekologisk odlade eller kommer direkt från naturen.

Antioxidanter i frukt och grönt har länge ansetts skydda mot åldrande och sjukdomar. Antioxidanter från växter s k flavonoider (en i familjen är tallbark extrakt picnogelol) är inte bara kosttillskott utan kan vara nyttiga i kosmetika.

Andra antioxidanter som C-vitamin och E-vitamin är där bara för att skydda oljor och fetter i krämer mot nedbrytning (härskning).

Kontakt © Copyright 2010